Roosendaalse Vrienden

Welkom bij Roosendaalse Vrienden! Een gezellige groep op Facebook om mensen te ontmoeten in de gemeente Roosendaal!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vriend of vriendin, een wandelmaatje of iemand om een drankje mee te doen, Roosendaalse Vrienden staat voor je klaar! Wij hebben op deze website een actueel aanbod van activiteiten in Roosendaal waar jij aan mee kunt doen. Tijdens deze activiteiten leer je nieuwe mensen uit de buurt kennen en doe je mee aan een leuke activiteit!

Zelf een activiteit plaatsen kan ook. Zo kun je bijvoorbeeld een kookclub beginnen of start je een initiatief om mensen die samen naar de film of een concert willen, met elkaar te verbinden. Je kunt natuurlijk ook aan sportieve activiteiten denken. Neem het initiatief en bouw een vriendengroep op! Ga snel naar de website! Mocht je nou op zoek zijn naar activiteiten binnen de gemeente Roosendaal neem dan een kijkje op Roosendaal voor Jou!

Roosendaalse Vrienden brengt mensen bij elkaar die normaal gesproken niet uit eigen beweging met elkaar om zouden gaan. Zo heb ik door Roosendaalse Vrienden mensen leren kennen uit verschillende leeftijdscategorie├źn. Ik voel me meer sociaal verbonden en ben actiever, omdat ik regelmatig mee doe met leuke activiteiten. Als je op zoek bent naar meer sociale contacten, dan raad ik Roosendaalse Vrienden zeker aan!

Ben je nieuw in de gemeente Roosendaal en wil je graag mensen leren kennen? Of merk je dat je sociale contacten minder worden en ben je op zoek naar mensen die in dezelfde levensfase als jij zitten? Bij Roosendaalse Vrienden worden mensen uit alle leeftijdscategorie├źn met elkaar verbonden, waardoor je al snel waardevolle sociale contacten kunt opbouwen.

Uit onderzoek is gebleken dat vriendschappen elke 7 jaar veranderen. Het is dus helemaal niet gek dat je op een gegeven moment op zoek gaat naar nieuwe mensen. Vrienden die een heel leven bij elkaar blijven, is vaker een uitzondering dan de regel. Maar behoefte aan vrienden hebben we allemaal en dat hoeven er helemaal niet zo veel te zijn. Zet vandaag de eerste stap naar een bruisend sociaal leven, een betere gezondheid en het maken van nieuwe herinneringen door je aan te melden bij Roosendaalse Vrienden.