Samenwerkingen

We denken in mogelijkheden! Onze visie is dat wij zoveel mogelijk mensen in Roosendaal willen helpen. Want bij Stichting Social Klus zien we alles als een sociale klus. Durf te vragen!

Om de gewenste kwaliteit te kunnen bieden die onze hulpvragers verdienen, hebben wij een tal van samenwerkingen tot stand gebracht.

Dit zijn bijvoorbeeld ondernemers die ons ondersteunen met kennis en arbeid. Denk hierbij aan klusbedrijven, hoveniers, verhuisbedrijven en bouwmarkten. Hiernaast werken wij ook samen met zorg-, welzijns- en woningcorporaties. Denk bijvoorbeeld aan de thuiszorg, wijkverpleging, GGZ, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijk werk.

Eenieder heeft een belangrijke rol in het verbeteren van de leefomgeving van de hulpvrager, die soms iets meer hulp nodig heeft. Wij mogen daar, met onze vrijwilligers, een aandeel in leveren en daar zijn wij trots op.

Samenwerkingen met andere vrijwilligersinitiatieven zijn hiervoor belangrijk. Stuk voor stuk hebben deze organisaties hun eigen talenten, mogelijkheden en begrenzingen. Samen maken wij het aanbod en ondersteunen wij onze medemens door een helpende hand te bieden. In de praktijk zullen we daarom altijd onderzoeken of wij de geschikte organisatie zijn of dat je veel beter terecht kunt bij een andere organisatie. Een warme overdracht vinden wij in dit geval erg belangrijk.

samen

Stuur ons een bericht!

werken?

Stuur ons een bericht!