Roosendaal voor Jou

Roosendaal voor Jou is hét sociale platform voor alle inwoners van de gemeente Roosendaal. Het is de plek waar je activiteiten in jouw dorp, wijk of straat kunt ontdekken. Het platform biedt de mogelijk om een persoonlijk profiel aan te maken, zodat je makkelijker in contact komt met anderen.

 

Op Roosendaal voor Jou vind je alle activiteiten die er in je dorp, wijk of straat worden georganiseerd. Iedereen kan activiteiten aanmaken: inwoners, verenigingen en organisaties. Hoe gaaf is dat! Neem snel een kijkje en ontdek wat er allemaal bij jou in de buurt te doen is.

 

Het is heel fijn om alle sociale activiteiten in Roosendaal op 1 platform te kunnen vinden. Ik kan als inwoner zelf activiteiten toevoegen voor in mijn wijk! Zo wordt het organiseren van bijvoorbeeld een burendag een stuk eenvoudiger.

Op Roosendaal voor Jou kun je naar activiteiten in jouw dorp, wijk of straat zoeken. Je kunt ook zelf activiteiten organiseren en plaatsen. Of je nu inwoner bent, vrijwilliger bij een vereniging of werkzaam bij een maatschappelijke organisatie. Door inwoners de vrijheid te geven om zelf activiteiten te organiseren, stimuleren wij bewoners om op een gezellige manier met elkaar om te gaan.

Ben jij ook benieuwd naar welke activiteiten er in jouw buurt georganiseerd worden, of ben je van plan om zelf een activiteit te organiseren? Meld je nu aan, start een activiteit of ontdek wie er in jouw buurt nog meer actief is op Roosendaal voor Jou. Zo zet je vandaag de eerste stap naar een betere band met de mensen die bij jou in de buurt te vinden zijn.