Praktische Ondersteuning

Voor hulp bij tuinonderhoud, timmerwerkzaamheden, verhuizingen, schilderklussen en meer.

Is het onderhouden van de tuin een te zware klus geworden? Of heb je twee linkerhanden en heb je hulp nodig bij schilder- of timmerwerkzaamheden? Het vrijwillige klusteam van Social Klus is het hele jaar door op pad om mensen te helpen met praktische ondersteuning, in en rondom het huis. Weet je niet zeker of wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Voordat wij aan de slag gaan maken we graag eerst even kennis. Hierna plannen we een dag in waarop wij bij je langskomen voor het uitvoeren van de klus. Onze vrijwilligers werken gratis, maar een donatie in onze Social Spaarpot wordt gewaardeerd. Met deze donaties kunnen wij weer andere mensen in Roosendaal helpen! Ben jij handig en lijkt het je leuk om in ons klusteam te helpen? Neem dan nu contact met ons op!

Begin maart brak ik door een misstap mijn enkel. Dat komt natuurlijk nooit goed uit, maar zeker niet als het warme weer voor de deur staat. Eerst 2 weken in het gips en toen toch eigenwijs alleen aan de slag gegaan. Dat ging niet vlekkeloos, maar door de vrijwilligers van Social Klus kan ik nu toch van de tuin genieten. De klussen die ik zelf écht niet kon uitvoeren zijn namelijk voor me gedaan. Bedankt Social Klus!

Wonen in een fijne omgeving kan een flink verschil maken voor de algemene levenskwaliteit. Daarom zetten wij ons met praktische ondersteuning graag in om anderen te helpen met klussen die zij zelf niet kunnen uitvoeren. Als je hulp nodig hebt, om welke reden dan ook, dan kun je jouw gegevens bij ons achterlaten via het onderstaande aanmeldformulier.

Heb je financiële ruimte om anderen te helpen? Dan kun je een donatie doen voor de Social Spaarpot. Met donaties uit de Social Spaarpot helpen wij mensen die hulp nodig hebben, maar de stortkosten, de huur van een aanhanger of een blik verf bijvoorbeeld niet kunnen betalen. Zo helpen wij mensen in Roosendaal met verschillende klusjes in en rondom de woning.

Onze praktische ondersteuning nodig?

  • DD slash MM slash JJJJ