Parels

Haal het beste uit jezelf en verander in een Parel! Parels is een actief platform voor jongeren in Roosendaal. Samen zorgen wij voor een bruisende plek waar jongeren een podium krijgen om elkaar te inspireren en motiveren.

Bij Parels is er ruimte om op een laagdrempelige manier in contact te komen met mensen die al succesvol zijn. Denk bijvoorbeeld aan erkende kunstenaars, succesvolle ondernemers en mensen die maatschappelijke problemen aanpakken. Door te leren van Parels die al succesvol zijn, is het voor jou makkelijker om duidelijke doelen te stellen.

Verbinding is de sleutel tot succes en Parels is in dit geval de sleutel! Door een brug te bouwen tussen jou en succesvolle mensen in Roosendaal, zorgen wij er samen voor dat jij doelen effectiever kunt behalen. Ga nu naar de website en laat ons weten wat jouw talent is!

Dankzij Parels heb ik meer bekendheid gekregen! Er is een toffe video gemaakt die ik kan gebruiken om mijzelf te presenteren als muzikant.

Parels zet jongeren in hun kracht. Als je er nog niet achter bent waar jouw kracht ligt dan gaan wij hier samen naar op zoek. Op basis van jouw wensen en ambities zoeken wij naar mensen die jou kunnen helpen met het verwezenlijken van jouw dromen. Dit doen wij onder andere door mooie verhalen van Roosendaalse PARELS te delen. Wij hopen dat deze verhalen jou inspireren om actie te ondernemen waardoor jij ook succesvol wordt op het gebied van jouw interesse. Jouw succes inspireert op zijn beurt weer andere jongeren in Roosendaal. Zo bouwen wij samen met jou aan een sterke online en offline community van toekomstige Parels.