Oekraïne

Draag een steentje bij en kom in actie voor vluchtelingen in Oekraïne.

Mensen in Roosendaal willen graag in actie komen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Daarom richt Social Klus zich samen met vrijwilligers op het ontwikkelen van initiatieven die het leven van vluchtelingen makkelijker maakt. U kunt tijdens deze acties ondersteunen. Social Klus is bijvoorbeeld op zoek naar mensen die Oekraïens of Russisch spreken, gastheren en gastvrouwen en mensen die graag hand- en spandiensten willen uitvoeren.

Al onze vrijwilligers worden ondersteund door één van onze coördinaten, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Zo weten wij zeker dat alles vlekkeloos verloopt en werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn. Bij Social Klus is er ruimte om jezelf te ontwikkelen, iets goeds te doen voor een ander én je kennis en ervaring te delen.

Aankomen in Roosendaal was spannend, maar door de vrijwilligers van Social Klus werd ik al snel gerust gesteld. Inmiddels kan ik mijn weg in Roosendaal vinden, maar als ik iets niet goed begrijp dan staan de vrijwilligers van Social Klus weer voor mij klaar. Het is fijn om te weten dat ik altijd bij iemand terecht kan.

Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren ingezet worden. Zo kun je bijvoorbeeld hulp verlenen bij het ontvangen en wegwijs maken van vluchtelingen, het uitdelen van verzorgingspakketten of het bieden van informatie.

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger om mensen uit Oekraïne te helpen? Vul dan snel het contactformulier in en ontdek hoe wij jouw hulp kunnen inzetten. Een coördinator van Social Klus neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.