leerhuis

Het Leerhuis is dé plek waar inwoners van de gemeente Roosendaal samen kunnen ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen. Bij het Leerhuis staat het leren van en met elkaar centraal, omdat we geloven in de kracht van samen ontwikkelen.

Het Leerhuis is er voor en door inwoners en we maken er werk van om de zelfredzaamheid van de inwoners te verbeteren. Wij bieden een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou een plan maken en workshops en trainingen ontwikkelen, op basis van jouw behoeften. Of je nu meer wilt leren over huishoudelijke taken, koken, financiën, het openbaar vervoer, de digitale wereld of bijvoorbeeld vitaliteit, bij Het Leerhuis ben je aan het juiste adres.

 

Onze focus ligt niet alleen op ontwikkelen, maar ook op ontdekken en ontmoeten. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat er ruimte is voor verbinding. Bij Het Leerhuis kun je nieuwe mensen ontmoeten en samen nieuwe vaardigheden ontdekken. Bovendien komen wij naar jouw wijk of dorp, zodat je kunt leren en groeien in een vertrouwde omgeving.

Maatwerk staat bij ons voorop en we maken zoveel mogelijk gebruik van wat al beschikbaar is in de gemeente Roosendaal. Zo werken we samen met vrijwilligersinitiatieven, welzijnsorganisaties en andere expertises die in de gemeente Roosendaal al actief zijn.

 

Heb je interesse in Het Leerhuis als deelnemer, vrijwilliger of samenwerkingspartner? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.