Maatjescontact

Voor een gezellig gesprek, een onvergetelijk uitje, gezelschap tijdens een wandeling of een specifieke hulpvraag!

Altijd alles alleen moeten doen of veel alleen thuis zijn is niet zo gezellig. Daarom zetten de vrijwilligers van Social Klus zich met maatjescontact graag in om mensen met elkaar te verbinden. Door bijvoorbeeld samen te winkelen, te lunchen of gewoon tijd met elkaar door te brengen. Zo proberen wij eenzaamheid tegen te gaan in de gemeente Roosendaal. Heb je behoefte aan meer sociale contacten of een specifieke hulpvraag? Durf ons dan om hulp te vragen! Wij denken graag met je mee.

Ben je bekend met Facebook en wil je naast het maatjescontact meedoen aan initiatieven en activiteiten in Roosendaal? Door je aan te sluiten bij Roosendaalse Vrienden krijg je de kans om nieuwe vriendschappen uit alle leeftijdscategorie├źn op te bouwen. Op de hoogte blijven wat er voor activiteiten er zijn in jouw wijk of dorp? Dat is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten! Kijk op Roosendaal voor Jou voor een actueel overzicht.

Door de lockdowns zijn er veel sociale contacten uit mijn leven verdwenen en ik vind het een uitdaging om nieuwe vrienden te maken. Daarom heb ik me aangemeld bij Social Klus voor maatjescontact. Nu we elkaar steeds beter leren kennen, voel ik me stukken beter. We gaan even naar de stad of maken een wandeling. Vooral vind ik de gesprekken fijn.

Op zoek naar een maatje of maatje worden?