Digitale Ondersteuning

Voor hulp bij het invullen van online formulieren, leren internetten, ondersteuning bij digitale administratie en meer.

Digitale ondersteuning wordt elke dag belangrijker, omdat er steeds meer zaken gedigitaliseerd worden. Zo moet je voor overheidszaken inloggen met DigiD, willen de kinderen en kleinkinderen videobellen en is online shoppen eerder de norm dan een uitzondering geworden.

Daarom zetten wij ons bij Social Klus graag in om mensen te helpen met digitale ondersteuning. Zo maken wij de gedigitaliseerde wereld van nu een stukje eenvoudiger. Ben jij benieuwd of wij jou kunnen helpen? Of wil je zelf helpen als vrijwilliger? Neem contact met ons op!

Dankzij Social Klus begrijp ik mijn laptop beter. Ik had een hoop beveiligingsupdates, maar had geen idee hoe ik dit moest installeren. Er werd snel iemand toegewezen die mij hiermee kon helpen. Daarna hebben wij samen gekeken naar hoe ik kon videobellen op Whatsapp. Ik snap nog niet alles, maar het voelt fijn iemand te hebben die mij graag helpt als ik dat nodig heb.

Ben je het beu om overweldigd te worden door digitalisering in het dagelijkse leven? De vrijwilligers van Social klus zijn er voor jou! Met Social Klus kun je snel hulp krijgen bij alles wat met de computer te maken heeft. Wij werken op jouw tempo, zodat je op je gemak kunt wennen aan het werken met de computer en andere digitale apparaten. Om digitale ondersteuning in Roosendaal te ontvangen, meld je je aan bij Stichting Social Klus.

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Je kunt uiteraard ook met Social Klus bellen of bij ons langskomen voor meer informatie over digitale ondersteuning. Loop gerust bij ons binnen en durf te vragen!

Interesse voor digitale ondersteuning