Boodschappenhulp

Voor tijdelijke hulp bij het doen van de dagelijkse boodschappen

Kun je tijdelijk zelf je boodschappen niet halen? Bijvoorbeeld omdat je net uit het ziekenhuis komt. Dan kom je in mogelijk in aanmerking voor onze boodschappenhulp. Tijdens de kennismaking bespreken we je situatie en de voorwaarden van deze nooddienst.

Onze vrijwilligers bezorgen één keer per week boodschappen bij je thuis, zodat je alle essentiële spullen toch in huis kunt halen. Wil je liever leren hoe je de boodschappen zelf online kunt bestellen? Daar helpen onze vrijwilligers je ook graag bij.

Maak je gebruik van de boodschappenhulp, dan kun je jouw boodschappenlijst de dag voor levering doorgeven. De volgende dag komen onze vrijwilligers met een mobiel pinautomaatje bij je langs, zodat je de boodschappen makkelijk en veilig aan de deur kunt afrekenen.

 

 

Ik ben slecht ter been en daarom is het lastig om de wekelijkse boodschappen in huis te halen. Soms helpen familieleden mij, maar die hebben niet altijd tijd over. Op deze momenten kan ik rekenen op Social Klus. De boodschappenhulp werkt makkelijk. Ik kan mijn lijstje doorbellen en betalen via een draadloos pinautomaatje aan de deur. Heel fijn dat Social Klus mij op deze manier kan ondersteunen.

Bijna iedereen gaat regelmatig naar de supermarkt om boodschappen in huis te halen. Er zijn echter ook mensen die dit zelf niet kunnen. Bijvoorbeeld omdat iemand slecht ter been is, herstelt van een operatie of blessure of last heeft van psychische klachten die het moeilijk maken om naar buiten te gaan. Alhoewel veel supermarkten tegenwoordig de mogelijkheid bieden om boodschappen online te bestellen, is dit niet voor iedereen een optie.

Daarom zetten de vrijwilligers van Social Klus zich met boodschappenhulp in voor mensen in Roosendaal. Ken jij iemand die boodschappenhulp nodig heeft? Of ben jij een vrijwilliger die zich graag inzet voor anderen? Neem contact met ons op voor meer informatie over vrijwilligerswerk of meld je aan voor boodschappenhulp door het aanmeldformulier hieronder in te vullen.

Behoefte aan boodschappenhulp?