Wat doen we?

We denken in mogelijkheden!! Onze visie is dat we daar waar jij behoefte aan hebt, wij willen helpen. Want bij Stichting Social Klus zien we alles als een sociale klus. Durf te vragen!

Onze activiteiten zijn:

  • Praktische Ondersteuning (ook in Etten-Leur, Moerdijk en Halderberge!)
  • Digitale Ondersteuning
  • Maatjescontact
  • Boodschappenhulp

Wij zijn betrokken bij Stichting Nationaal Jeugdontbijt en bezorgen op woensdagen ontbijttassen naar de aangemelde gezinnen in Roosendaal. Een mooi filmpje daarover is gemaakt door Zuidwest TV

We voeren onze diensten uit met vrijwilligers, ondanks dat zij heel erg kundig zijn, heeft dat natuurlijk wel zijn grenzen. Belangrijkste is dat de vrijwilligers er waarde in zien, waardering voor terugkrijgen en vooral plezier hebben in wat ze doen! Bij Praktische Ondersteuning werken we in kleine teams, want samen een klus uitvoeren is natuurlijk veel leuker.

Ook werken we samen met ondernemers uit de professionele branche, zij krijgen het Social Klus-Keurmerk. Door deze samenwerkingen kunnen we meer aanbieden dan dat we enkel met vrijwilligers zouden kunnen doen. Wel zitten hier (vaak) andere kosten aan verbonden.

Voor alle (potentiële) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Roosendaal bieden we vanaf 01-01-2020 ondersteuning, advies en educatie in de vorm van de vrijwilligerscentrale Roosendaal voor Elkaar. Klik hier om naar de website te gaan. Bezoek onze vrijwilligerswinkel op ma, di, do van 10.00 – 14.00u op de Dokter Brabersstraat 12 in Roosendaal voor al je vragen op het gebied van vrijwilligerswerk. Onderzoek waar jouw talenten liggen!

Wil je onze hulp inschakelen? Bel ons voor een afspraak of vul het aanmeldformulier in.